Şehit Göktan Özüpek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

27/04/2022 10:39:46 - 27/04/2022 10:39:46 - 646 Okunma

Kırklareli Merkezde yer alan Şehit Göktan Özüpek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören 12.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri fakültemizi 25 Nisan’da ziyaret etmişlerdir. Üniversitemizin Merkezi Derslik-2 binasını, mesleki uygulama laboratuvarını, kütüphaneyi ve yemekhane binasını gezen öğrencilere, üniversitemiz ve fakültemiz hakkında bilgi verilmiştir. Öğretim Görevlisi Neşe Alpaslan’nın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları dersine katılan lise öğrencilerinin, üniversitedeki ders ortamını gözlemeleri sağlanmıştır. Ders sonrasında Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden Ece Özgür, Ömer Faruk Kıraç ve Mehmet Kılıç Hemşirelik ve Ebelik Bölümü ile ilgili genel bilgi verici sunum yapmışlardır. Hemşirelik Bölümünden Arş.Gör. Sevim Meral Ferhatoğlu ve Ebelik Bölümünden Arş.Gör. Nihal Avcı ile idari personel Gürcan Zorlu Sağlık Bilimleri Fakültesinin tanıtımını gerçekleştirmişlerdir.

gezi

Şehit Göktan Özüpek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi