Tek Ders Sinav Başvurusu

27/06/2022 11:47:12 - 27/06/2022 11:47:12 - 910 Okunma
2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınavı 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü Saat 14:00'da yapılacaktır.
Tek ders sınavına katılmak isteyen öğrencilerin dilekçe örneğini doldurup imzaladıktan sonra, 1 Temmuz 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar Fakültemiz öğrenci işleri bürosuna elden başvuru yapmaları ya da sbfogrenci@klu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.
*İmzasız ve belirtilen tarihten sonra gönderilen dilekçeler işleme alınmayacaktır.
  • Öğrencilerimiz Tek Ders Sınav hakkını yılda bir kez kullanabilir.
  • Tek ders sınavından en az CC (65) notu alan öğrenci başarılı sayılır.
  • Tek ders sınavında alınan not ham başarı notu sayılır ve Senato tarafından belirlenen esaslara göre harf notuna çevrilir. Başarısızlık halinde, ders sonraki yarıyılda/yılda tekrarlanır veya öğrenci akademik takvimde belirtilen sonraki tek ders sınavına alınır.
  • Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılmaz.

Tek Ders Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

tek ders sınav