2022-2023 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme & Ders Kaydı

09/09/2022 11:05:38 - 09/09/2022 11:05:38 - 1053 Okunma

2022-2023 Akademik yılı güz yarıyılı katkı payı/öğrenim ücreti yatırma, kayıt yenileme ve danışman onayı işlemleri 12-16 Eylül 2022 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılacaktır.

Ders ekleme ve çıkarma (Çakışan dersler için) işlemleri 19-21 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ders kayıtlarında bölümünüz tarafından aktif dönemde açılan dersler listelenmektedir. Seçmek istediğiniz ders listede görünmemesi ve ders çakışması durumunda Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden danışmanınızla mesaj yoluyla iletişime geçiniz.

Ders Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

Ders Kayıt Videosu için tıklayınız.

Danışman İletişim Listesi tıklayınız.

Önemli Bilgilendirme:

*1. sınıf  ''Akademik Türkçe'' seçmeli dersini sadece uluslararası öğrenciler (yabancı uyruklu) seçeçektir.

*Dönemlik alınması gereken zorunlu ve seçmeli ders sayısına dikkat ediniz.

Not: 4 yıllık normal eğitim-öğretim süresini aşan ve yabancı uyruklu öğrencilerin ders kayıt işlemini yapabilmesi için bu döneme ait katkı payı/öğrenim ücretini yatırmış olması gerekmektedir. Dönem borcu, Ziraat Bankası ATM’lerinden veya Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı üzerinden öğrenci numarası ile ödenmektedir.

ders kayıt ders 2022 güz ders kayıt