Önce Sağlık
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Bilimleri Fakültesi

Kayit Dondurma Başvurulari

29/09/2023 13:36:56 - 29/09/2023 13:36:56 - 331 Okunma

Üniversitemiz Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği "Kayıt dondurma MADDE 34- (1) Öğrencilerin, haklı ve geçerli mazeretlerinin bulunması halinde, kayıt dondurma talepleri ilgili yönetim kurullarınca karara bağlanır.

(2) Kayıt dondurmak için başvurular, en geç ilgili yarıyılın akademik takvimde belirtilen ders kayıtları süresi bitimine kadar yapılır ve öğrenim süresi boyunca en çok iki yarıyıl kayıt dondurulabilir. İki yarıyıl sınırının uygulanmayacağı hallere ilgili yönetim kurulu karar verir.

(3) Kayıt dondurulan süre, azami öğrenim süresine dâhil değildir.

(4) Salgın, doğal afet ve benzeri olağanüstü durumlarda kayıt dondurma işlemleri ile ilgili esaslar Senato tarafından belirlenir." hükümleri gereği; kayıt dondurma talepleri 02-06 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıt dondurmak isteyen öğrencilerimizin dilekçe ve mazeret belgelerini 06 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar Fakültemiz öğrenci işleri bürosuna şahsen getirmeleri veya sbfogrenci@klu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Dilekçe ve mazeret belgesini e-posta adresine gönderen öğrencilerimizin evrak asıllarını kargo yoluyla 06 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar Fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir.

Kayıt Dondurma Dilekçesi için tıklayınız.

kayıtdondurma

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.