2023-2024 Yaz Stajlari Hakkinda

02/01/2024 16:39:08 - 06/02/2024 16:39:08 - 2020 Okunma

YAZ STAJ TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

BÖLÜM STAJ KOMİSYONLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yaz staj başvuru formuna ve staj sözleşmesine  aşağıda bulunan linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Başvuru Formu
                                                                                                 İşletme Staj Sözleşmesi

Staj Yönergesi 14.maddesi “Staj programına devam zorunlu olup staj programı kesintisizdir. Resmi tatil günleri staj süresinden sayılmaz.

(2) Staj süresinin % 10’unu geçmemek koşuluyla, öğrencinin stajına devam edemeyeceğine dair üniversite hastaneleri, devlet hastaneleri ya da sağlık ocaklarından alınmış rapor ile belgelendirilmiş hastalık halleri, hastalık dışında doğal afetler, ailevi veya kabul edilebilir başka nedenlerle stajına devam edemeyeceğine ilişkin resmi belge sunan ve mazereti staj yürütücüsünce kabul edilen öğrenciler, devam edemedikleri staj sürelerini gün ve saat olarak tamamlamak zorundadır. Aksi halde öğrenci stajdan başarısız kabul edilir.

gereğince yaz stajı sürelerinin %10unu mazereti olmaksızın aşan ve tamamlamayan öğrenciler yaz stajından başarısız kabul edilir.
Not: staj formlarının, en geç staj başlangıç tarihinden 20 gün önce Bölüm Staj Komisyona teslim edilmesi gerekmektedir.

Staj Formları için Posta-Kargo veya Mail yoluyla yapılan gönderimler kabul edilmemektedir.

yaz stajı