16/10/2024 15:32:28 - 16/10/2024 15:32:28 - 25 Okunma

15.10.2024 tarihi saat 15:00’te Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) 2 No’lu Konferans Salonu’nda SBF Dekanı Prof. Dr. Serpil AKÖZCAN PEHLİVANOĞLU, Dekan Yardımcısı Doç Dr. Figen DIĞIN, Birim Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Zülfiye BIKMAZ, Birim Kalite Komisyon Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Arzu AKAR GENÇER ve Bölümlerin Kalite Temsilcilerinden Dr.Öğr.Üyesi Emrullah Can YAVUZ, Arş.Gör.Burcu GENÇ ARSLAN,  Arş.Gör. Fatma YÜKSELİR ALASIRT, Arş.Gör. Selma FIRAT ve Arş. Gör. Nuket PANCAR katılımları ve Birim Kalite Komisyonu öğrenci temsilcisi Kerime ERKEK ile yönetim-öğrenci buluşması gerçekleştirildi. Toplantıya fakültemiz öğrencileri katılım göstermiştir. Toplantıya üniversite ve fakültemizin yönetsel süreçleri, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumla ilişkiler faaliyetleri ve öğrenciye sunulan hizmet ve olanaklar ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Akreditasyon Programına ilişkin bilgilendirme içeren sunum yapılmıştır.  Sunumun ardından öğrencilerin üniversite, fakülte ve bölümlere yönelik görüş, istek, öneri ve beklentileri alınmıştır.

Öğrenci Buluşmaları

Kalite-Yönetim-Öğrenci Buluşması 1